Поредно отличие за NovaCity Group на Годишните награди на b2b Media

1

Щастливи сме да споделим, че NovaCity Group получи отличие на традиционните Годишни награди на b2b Media, които се проведоха за осми път на 12 юли тази година, на стилна церемония в ЧСУ „Свети Георги“, София.

Бяхме удостоени с второ място в категория “Образователна идея” за първото издание на авторския ни конкурс NovaCity D-zine Competition, чиято цел беше да стимулира млади и активни студенти в специалности “Архитектура и “Интериорен дизайн” за професионално развитие.

Компании, проекти и предприемачи се конкурираха в условията на неочаквани предизвикателства, свързани с нестабилната международна обстановка, последиците от пандемията от COVID-19 и вътрешни политически сътресения.

Но именно в трудни времена се раждат истинските иноватори и вдъхновители в бизнеса.

Конкурсът отличи най-добрите предприемачи, най-иновативните компании, най-устойчивите програми за employer branding, както и социално – отговорни кампании, използващи иновативно мислене за постигане на резултати, дори и в ситуациите на бързо променяща се и винаги предизвикателна бизнес среда.

Авторитетното жури на b2b Media Awards оцени качества и постижения като устойчиво и иновативно поведение в необичайна ситуация; оригиналност на идеите и подходите за преодоляване на затрудненията; ефективност от реализацията; новаторство по отношение на позиционирането на продуктите и услугите; иновативност в начина, по който са имплементирани.

Share